Kratki opis

Agencija "BONUS NEKRETNINE" prodaje potpuno renoviran dvosoban stan površine 52 m2 + 3 m2 balkona, na 3. spratu u zgradi bez lifta, na adresi Crkvice 24/A, zgrada kod krožnog toka u Crkvicama.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnavnog boravka, huhinje sa izlazom na zatvoreni balkon, roditeljske sobe, dječije sobe te kupatila. U stanu je postavljena nova PVC stolarija, ulazna blindo vrata, unutrašnja bijela vrata, estrih, novi parket, elektro i vodo instalacije zamjenjene, keramika prvoklasna. u Dnevnom boravku su postavljene vanjske ALU žaluzine. Sav namještaj kao i kuhinja koja je rađena po mjeri sa električnim aparatima je uključeno u cijenu kao i veliki Samsung TV.

U kuhinji je ugradbena mašina za suđe marke Gorenje, šporet električni sa ravnom platom i kontrolnom touch tablom, kao i ugradbeni frižider.

U kupatilu ostaje sva kao na slikma sa novom perilicom i sušilicom marke Gorenje. Ovaj dvosobni stan obzirom na jako funkcionalan raspored prostorija je pretvoren u trosoban jer pored dnevne sobe imamo još dvije spavaće sobe. Ovaj raspored se dobio izbijanjem špajza i proširivanjem kuhinje te spajanjem sa dnevnom sobom. Na ovaj način se postigla maksimalna funkcionalnost i model popularnog  "otvorenog prostora".

U blizini zgrade se nalaze marketi, škola, vrtić, setalište na babina rijeka, banka, pekara, benzinska pumpa i dr.. Parking ispred zgrade besplatan. Bitno je naglasit da je stan osiguran do kraja godine kod osiguravajuće agencije.

 • Status Odmah dostupno
 • Površina 52 m2
 • Lokacija Zenica
 • Tip nekretnine Stan
 • AdresaCrkvice 24/A
 • Cijena156.000 KM

Lokacija

Adresa

Crkvice 24 A

72 000 Zenica

Bosna i Hercegovina

Kontakt Podaci

Licencirani Agent : Emir Redžić
Mob. : +387 62 125 395
E-mail: info@bonusnekretnine.ba

Za sve dodatne informacije o nekretnini pošaljite nam poruku

  Ukoliko nam želite postaviti neka dodatna pitanja ili ostaviti neki komentar kontaktirajte nas na
  +387 62 125 395
  +387 32 831 111
  ili pošaljite poruku na info@bonusnekretnine.ba