Kratki opis

Prodajemo lijepo renoviran i moderno namješten dvosoban stan površine 52 m2 neto površine + 30 m2 vlastite terase u sklopu stana, na 15 spratu u Blatuši na adresi Kranjčevićeva 1.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i velike terase na kojoj ima i ostava.

Stan je 2022.g u potpunosti renoviran, gdje su zamjenjene sve elektro i vodo instalacije, odvodi i dovodi, urađeni podovi i zidovi, keramika postavljena nova u kupatilu, hodniku i kuhinji, unutrašnja i vanjska stolarija, ulazna protivprovalna vrata, bravarija i komarnici i ugrađena inverter klima marke GREE.

Kuhinja je rađena po mjeri, u kombinaciji bijele i boje drveta, od medijapana. Elektro uređaji su novijeg modela linije uređaja Simplicity Gorenje i još su pod garancijom. Terasa je najljepši dio i ono što krasi ovaj stan, sa lijepim baštenskim namještajem, koji se lijepo uklapa u cvijetni ambijent. Pogled je fantastičan, otvoren panoramski prema gradu, a posebno je lijepo po noći kada se upale svjetla grada.

Na terasi je postavljena podna smeđa obloga plastika-drvo u kombinaciji sa umjetnom travom. Zidovi su obloženi, rasvjeta nova postavljena. Bitno je naglasiti da terasa ima privatnost, pa tako u ljetnim danima možete postaviti bazen za kupanje.

Roštilj na ovakvim terasama je nezaobilazan i odlična prilika za porodična okupljanja i proslave. U blizini je market, škola, obdanište, stanica, ambulanta, kafe restoran, benzinska pumpa, igralište i sl.

CIJENA: 190.000 KM SA SVIM URAČUNATIM NAMJEŠTAJEM (osim privatnih stvari)

Vlasništvo uredno 1/1.

 • Površina 52 m²
 • Lokacija Zenica
 • Tip nekretnine Stan
 • AdresaKranjčevićeva 1
 • Spratnost15
 • Cijena190.000 KM

Lokacija

Adresa

Kranjčevićeva 1
72.000 Zenica
Bosna i Hercegovina

Kontakt Podaci

Licencirani Agent : Emir Redžić
Mob. : +387 62 125 395
Tel. : +387 32 831 111
E-mail: info@bonusnekretnine.ba

Za sve dodatne informacije o nekretnini pošaljite nam poruku

  Ukoliko nam želite postaviti neka dodatna pitanja ili ostaviti neki komentar kontaktirajte nas na
  +387 62 125 395
  +387 32 831 111
  ili pošaljite poruku na info@bonusnekretnine.ba