Kratki opis

Agencija "BONUS NEKRETNINE" prodaje izuzetno lijepo imanje koje se nalazi na odličnoj lokaciji u mirnom dijelu Viteza u mjestu Krušćica, udaljeno samo nekoliko kilometara do samog centra grada i poslovne zone PC 96 Vitez.
Ova gotovo netaknuta prirodna lokacija jedinstvena je zbog same blizine rijeke Krušćice koja gotovo da vam se nalazi u dvorištu, pa tako iz spavaće sobe možete da čujete žubor rijeke i slapove koje pravi.

Kuća se sastoji od dvije etaže sa ukupnom neto površinom oko 120 m².

U prizemlju kuće se nalazi i garaža koja ima površinu oko 18 m².
Ispred kuće je prelijepa prostrana travnata površina sa zasadima voća (jabuke, kruške, šljive), kao i cvijetnjak te borići koji služe kao neka prirodna ograda sa susjednom parcelom i rijekom.

Ispred kuće a neposredno uz rijeku je i šadrvan za druženje i roštilj, a pogotovo je lijepo u vrućim ljetnim danima kada osvježenje možete potražiti silazeći samo nekoliko metara do rijeke te u hladovini obližnjih drveća.

Treba istaći da postoji mogućnost gradnje bazena na parceli obzirom da ista ima dovoljno i širine i dužine. Pristup kući je makadamskim putem dužine oko 100 metara.
Imanje je ograđeno, ima svoju privatnost koja ne može biti narušena izgradnjom drugih objekata jer za to nema mogućnosti. Kuća zahtjeva određena renoviranja u zavisnosti od želja i mogućnosti kupca. Komšiluk je odličan, susretljiv i kulturan. Kuća ima sve priključke, građevinsku dozvolu i uplanjena je u katastru općine Vitez.

Vlasništvo i dokumentacija je uredno 1/1, bez tereta, moguć prepis na novog kupca.

 • Status useljivo odmah
 • Površina 100 m²
 • Lokacija Vitez
 • Tip nekretnine Kuća
 • okućnica940 m²
 • AdresaKrušćica
 • Cijena130.000 KM

Lokacija

Adresa

Krušćica
Vitez
Bosna i Hercegovina

Kontakt Podaci

Agent : Emir Redžić
Mob. :+387 62 125 395
Tel. :+387 32 831 111
E-mail: info@bonusnekretnine.ba

Za sve dodatne informacije o nekretnini pošaljite nam poruku

  Ukoliko nam želite postaviti neka dodatna pitanja ili ostaviti neki komentar kontaktirajte nas na
  +387 62 125 395
  +387 32 831 111
  ili pošaljite poruku na info@bonusnekretnine.ba