Kratki opis

Trosoban stan sa baštom u centru Zenice, u naselju Odmut uknjižene površine 57 m2, a stvarne površine 68 m2 . Stan je  u visokom prizemlju a sastoji se od: ulaznog hodnika i zatvorene terase, dnevnog boravka, kuhinje, dječije sobe, roditeljske sobe, kupatila i wc-a koji je odvojen.

Ovakvi tipovi stanova su rijetkost na tržištu u Zenici. Treba napomenuti da su ova male zgradice napravljene i prvobitno su služile za smještaj činovnika koji su radili u KPZ Zenica. Stanovi su poznati po svojim komfornim prostorijama, debelim zidovima, te baštama i vrtovima ispred stanova, koji pripadaju toj zgradi.

Predmetni stan je renoviran, osim unutrašnje stolarije, a koja nema fizičkih oštećenja. Stan ima uredne vlasničke papire 1/1 je uknjižen u Sudu i moguč je prepis odmah. Stan ima uslov prodaje, a to je da vlasnik stana po prodaji ostane u stanu do sljedeće godine, kada bi se izvršila primopredaja i ulazak u posjed.

Ovaj uslov je tehničke prirode, zbog selidbe na drugu lokaciju, a stanar je voljan platiti kiriju za vrijeme dok ne iseli iz stana. Ukoliko se stvore uslovi moze se i ranije izaći iz stana.

Vlasništvo 1/1.

 • Status Useljivo
 • Površina 57 m2 + 11 m² terase
 • Lokacija Zenica
 • Tip nekretnine Stan
 • AdresaReisa Čauševića
 • Cijena210.000 KM

Lokacija

Adresa

Reisa Čauševića 11

72,000 Zenica

Bosna i Hercegovina

Kontakt Podaci

Licencirani Agent : Emir Redžić
Mob. : +387 62 125 395
E-mail: info@bonusnekretnine.ba

Za sve dodatne informacije o nekretnini pošaljite nam poruku

  Ukoliko nam želite postaviti neka dodatna pitanja ili ostaviti neki komentar kontaktirajte nas na
  +387 62 125 395
  +387 32 831 111
  ili pošaljite poruku na info@bonusnekretnine.ba