Kratki opis

Agencija "BONUS NEKRETNINE " prodaje vrlo lijepo imanje u Velikom Čajnu kod Visokog u neposrednoj blizini Medrese "Osman ef. Redžović".

Imanje se prostire na površinu od 3539 m2 u komadu sa direktnim asfaltnim prilazom sa glavne ceste. Na imanje se nalazi kuća sa građevinskom dozvolom i ista je uplanjena, a koja se može adaptirati obzirom da je jako kvalitetno građena. Uz samu kuću se nalaze još i pomoćni objekti sa svim dozvolama. Treba reći da postoji kompletna infrastruktura, struja, voda, kanalizacija i internet.

Ističemo da je na imanju i bunar sa vodom na dubini od oko 15 metara i gdje uvijek ima vode čak i u ljetnim sušnim danima.

Imanje je ograđeno sa prednje strane i ulaza na parcelu sa kovanom željeznom ogradom i lijepo ukrašeno sa vještačkom travom. Zemljišna parcela pruža dosta potencijala za gradnjom više stambenih jedinica, pa je tako moguće dodatno izgraditi 4 stambena objekta sa kompletnom infrastrukturom. Imanje karakteriše lijepo i mirno okruženje, sa dosta prirode, zelenila, vode i gdje apsolutno imate zagarantovan mir. Grad Visoko je udaljen na nekoliko minuta vožnje automobilom, dok je Sarajevo udaljeno na svega 36 km ili 40 minuta vožnje automobilom.

 

 • Status Odmah dostupno
 • Površina 3539 m2
 • Lokacija Visoko
 • Tip nekretnine Kuća
 • AdresaVeliko Čajno
 • Cijena227.000 KM

Lokacija

Adresa

Veliko Čajno

71.300,  Visoko

Bosna i Hercegovina

Kontakt Podaci

Licencirani Agent : Emir Redžić
Mob. : +387 62 125 395
E-mail: info@bonusnekretnine.ba

Za sve dodatne informacije o nekretnini pošaljite nam poruku

  Ukoliko nam želite postaviti neka dodatna pitanja ili ostaviti neki komentar kontaktirajte nas na
  +387 62 125 395
  +387 32 831 111
  ili pošaljite poruku na info@bonusnekretnine.ba